auto
0

Exper!ence Hyundai test dani Brčko i Banja Luka

Klix.ba
Nakon Sarajeva i Doboja, testni dani će se održati u Brčkom i Banja Luci. Mjesto održavanja u Brčkom je prodajni centar Iskra, a već tradicionalno prodajni centar Autoplus Banja Luka u saradnji sa Hyundai Auto BH testne dane organizira na platou tržnog centra Boska.

Testne vožnje će se održavati kako u Brčkom tako i Banja Luci svakim danom od 10 do 18 h. Obzirom da ovakva manifestacija već duže vrijeme nije se održala na području Brčkog, ali i zbog iskazanog interesovanja za nove Hyundai modele iz Hyundaija su odlučili da se testni dani u Brčkom održe u dva termina, 19. i 20. septembra, četvrtak i petak.

Pored testnih vožnji sa nekim od naših aktuelnih modela i30, ix35, Santa Fe i drugim, Hyundai je pripremio i prigodne poklone za zainteresirane. Posjetioci koji dođu sa svojim najmlađim članovima porodice neće ostati uskraćeni za zabavu i interesantni sadržaj sigurno i za njih su također pripremili iznenađenja.

Hyundai je tokom testnih dana za sve one koji razmišljaju o kupovini vozila pripremio posebne uslove kupovine, kao i specijalne popuste. Također u toku je Hyundai akcija koja važi širom dilerske prodajne mreže "Imaš staro želiš, novo vozilo". Svi zainteresirani mogu zamjeniti svoje staro vozilo bilo koje marke, gdje isto može predstavljati učešće u kupovini novog vozila. Ukoliko procjenjena vrijednost vašeg starog vozila čini 50 % novog koje želite kupiti, ono čini učešće u kupovini, a preostalih 50 % vrijednosti počinjete otplaćivati nakon godinu dana.

Vezani članci