auto
3

Energopetrol i Ina organizuju Road Show: Iznenađenja i nagrade za posjetioce

Klix.ba
U sklopu kampanje "Evolucija kvaliteta, Euroclass", kompanije Energopetrol i Ina organizuju vikend sniženje cijena premium goriva i Road Show gdje će svi posjetioci imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade od 10.000 KM za preuređenje automobila.

Prvi Road Show održat će se u Sarajevu i to 22. i 23. novembra 2014. godine, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, na EP stanici na Čengić Vili.

Ovim povodom pripremljena su brojna iznenađenja za sve posjetioce, koji će imati priliku osvojiti više od 200 vrijednih nagrada, među kojima su i kartice za gorivo sa uključenih 100 KM na računu.

Ono što će sigurno obradovati sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području sarajevske regije.

Nižim cijenama goriva kompanije žele pružiti priliku svim vozačima da se uvjere u kvalitet premium Euroclass goriva koje ima višestruke koristi za automobil, poboljšanje performansi motora, produžen vijek trajanja i smanjene troškove održavanja.

Road Show će se osim Sarajeva održati i u Tuzli, Bihaću, Mostaru i Zenici, na EP i INA benzinskim stanicama.