auto
0

Bridgestoneu dodijeljena Porscheova nagrada za dobavljača 2008. godine

FENA
Bridgestone Europe primio je prestižno priznanje Porschea za dobavljača 2008. godine i našao se među 10 najboljih dobavljača za Porscheovu prošlu poslovnu godinu.

Nagradu je primio Stephan Rambow, menadžer za ključne kupce u Bridgestone Europe Original Equipment, na ceremoniji s oko 300 uzvanika na Porscheovom danu dobavljača u razvojnom centru u Weissachu u Njemačkoj.

"Ovo je veliki uspjeh za Bridgestone koji je ostvaren zahvaljujući velikom trudu našeg funkcionalnog tima. Ključ uspjeha bile su isporuke naših kvalitetnih proizvoda bez grešaka i škarta, naš fleksibilan prodajni pristup i naša stabilna logistička podrška", kazao je Rambow.

Porscheova nagrada dobavljačima se dodjeljuje za tri kategorije poslovnih partnera: proizvodni materijali, neproizvodni materijali i logistika, i to za dostignuća u prodaji, inženjeringu i kvaliteti. Bridgestone je jedini proizvođač guma između osam dobavljača proizvodnih materijala nominiran za nagradu proizvođača sportskih automobila iz Stuttgarta.

Bridgestone je dobavljač guma za Porsche od 1983. godine, a opremio je i limitiranu seriju Porschea 959 s RFT (run flat) gumama još 1986. godine. Trenutačne isporuke pokrivaju sve Porscheove linije automobila i uključuju Bridgestone Potenza RE050A gume visokih performansi za Porsche 911 i Boxster modele, kao i Dueler 4x4 za obnovljenog Cayenna.