Servis uz šoping
0

Besplatan Renault pregled u Mercatoru

Piše: Elvir Zubović
Renault i Neuron Komerc su za vlasnike Renault vozila u Sarajevu, pripremili svojevrsno iznenađenje u vidu besplatnog pregleda i dijagnostike automobila.

Servisna akcija koja je već uspješno održana u Tuzli, u Sarajevu će biti održana 6. i 7. marta 2010. godine u Mercator centru Sarajevo u Ložioničkoj ulici, gdje će Renaultovo stručno osoblje izvršiti besplatan pregled vozila, čiji vlasnici posjete ovaj centar za vrijeme trajanja akcije.

U slučaju da u Renault mobilnom servisnom centru serviseri detektuju dotrajale ili oštećene dijelove, vlasnici vozila će po vrlo povoljnim cijenama, moći izvršiti zamjenu istih u prostorijama Neuron Komerca, ovlaštenog Renault koncesionara. U slučaju da se radi o rezervnom dijelu, koji se trenutno ne nalazi na lageru, isti će biti dostavljen i ugrađen u roku od 7 dana, uz poseban poklon vlasniku vozila.

Navedenom servisnom akcijom, Renault i Neuron Komerc žele pomoći vlasnicima Renault vozila da ugradnjom originalnih rezervnih dijelova zadrže sve kvalitete i sigurnost svojih vozila, što još jednom pokazuje nastojanje Renaulta da zadrži zadovoljstvo svojih kupaca. Vrijedi napomenuti da se navedena akcija odnosi i na sva Dacia vozila.