Atraktivna ponuda
1

B-klasa sa bonus premijom

Sarajevo-x.com
AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u Bosni i Hercegovini, u saradnji s ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza, pripremio je još jednu izuzetno atraktivnu ponudu za svoje kupce.
Kreirana je posebna ponuda za novu B-klasu, Mercedesov atraktivni kompaktni "sports tourer" sa najboljim sigurnosnim standardima u kompaktnom automobilu, uzorno niskom potrošnjom goriva, visokokvalitetnom unutrašnjošću i atraktivnim paketima opreme.

Od početka prodaje u septembru 2011. godine, nova B-klasa je već postigla veliki uspjeh. Reakcije kupaca na novi Mercedesov kompaktni "sports tourer" su izuzetno pozitivne. U prva tri mjeseca prodaje naručeno je više od 27.000 vozila širom svijeta.

Nova B-klasa predstavljena je bosanskohercegovačkoj javnosti u decembru prošle godine i od tada izaziva odlične reakcije i na našem tržištu. S ekskluzivnom bonus premijom, B-klasa je domaćim kupcima sada još pristupačnija.

Uz najfinije materijale i najnapredniju tehnologiju B-klasa već ispunjava visoke standarde, a u okviru posebne ponude dostupna je sa bonus premijom koja kupcu obezbjeđuje cjenovnu prednost u iznosu od ca. 5.475 KM. Zahvaljujući ovoj ekskluzivnoj ponudi, model B 180 CDI BlueEFFICIENCY košta 45.900 KM.

B-klasa postavlja standarde u pogledu sigurnosti, prostranosti, udobnosti i efikasnosti. Dinamičnost ovog kompaktnog Mercedesa je na prvi pogled uočljiva, što je čini idealnim vozilom za mlađe kupce. Poseban fokus prilikom razvoja stavljen je na sigurnost, s ciljem da se B-klasa učini najsigurnijim vozilom u kompaktnoj klasi.

Kao jedino vozilo u segmentu, B-klasa je serijski opremljena radarskim sistemom za izbjegavanje sudara (COLLISION PREVENTION ASSIST), koji u slučaju opasnosti akustično i optički upozorava vozača, te pomaže pri kočenju kako bi se nesreća spriječila.

Sve prednosti nove B-klase mogu se otkriti u interaktivnom web specijalu, u kojem su na razigran način istaknute glavne karakteristike ovog vozila.