auto
0

AUTO MOTO FEST 2004

NINA/Sarajevo-X
Sedmi međunarodni sajam automobila i prateće automobilske industrije AUTO MOTO FEST 2004 biće održan u centru Skenderija u Sarajevu od 17. do 22. septembra.

U centru Skenderija u Sarajevu u četvrtak, 16. septembra s početkom u 11 sati održat će se konferencija za novinare povodom najave 7. međunarodnog sajma automobila i prateće automobilske industrije AUTO MOTO FEST 2004.

Na konferenciji će organizator dati osnovne informacije o radnom vremenu sajma, cijeni ulaznica pratećim programima i sl. i to će biti prilika da se novinari prije posjetitelja upoznaju sa izloženim modelima i da ih izlagači upoznaju sa novostima iz njihovog programa.

Proizvođači uvoznici distributeri i zastupnici poznatih svjetskih marki iz programa putničkih dvostranih, terenskih i teretnih vozila, motocikala te prateće autoindustrije prezentirat će svoje modele na prostoru od oko 10.000 kvadratnih metara.

Svečano otvaranje sajma predviđeno je za petak, 17. septembra s početkom u 11 sati u svečanom salonu kompleksa Skenderija, a sajam će trajati do 22. septembra.