auto
80

Audi A3 je ženama najomiljeniji model

Klix.ba
Ljubitelji tehnike i luksuza u Sarajevu su imali priliku uvjeriti se u kvalitet Audija A3, kompaktnog bestsellera marke sa četiri prstena, koji je osvojio nagradu Svjetski automobil 2014. godine.

ASA PVA, ovlašteni Audijev trgovac je u subotu organizovao testne vožnje za svoje vjerne kupce i predstavnike medija, na kojem im je omogućena vožnja treće generacije Audija A3.

"Audi A3 je jedan od najprodavanijih Audijevih modela, a nagrada Svjetski automobil 2014. godine je zaista zasluženo pripala ovom modelu, koji je jedan od omiljenih kod pripadnica ljepšeg spola. Raduje nas što smo danas imali priliku da se družimo sa našim vjernim kupcima i predstavnicima medija", izjavila je Elvira Ibrahimović-Horozić, Audijeva prodajna savjetnica u ASA PVA.

Jedna od učesnica Audijevog druženja Ines Mešević, iz magazina "Ljepota i zdravlje", je izjavila: "Drago mi je što sam imala šansu da uporedim vožnju A3 modela sa benzinskim i sa dizelskim motorom, i također da se uvjerim da su Audijeva vozila ugodna i agilna u vožnji, a uz to veoma lagana za rukovanje".

Osim nezaboravnih testnih vožnji i prigodnih poklona, gosti su uživali u opuštenoj atmosferi sadržaja hotela Garden City u Konjicu.