auto
141

ASA PSS isporučio 10.000 Škoda vozila

Klix.ba
Uspješno poslovanje ŠKODA brenda u BiH danas je obilježeno vrijednim jubilejom. Ovlašteni ŠKODA diler ASA PSS iz Sarajeva, kao najstariji i najuspješniji trgovac vozila ovog brenda danas isporučuje 10.000 -to vozilo.

Ovaj prodajno - servisni centar svoje poslovanje započeo je 1996. kao prvi maloprodajni centar za ŠKODA vozila u BiH. Od navedenog perioda do danas ima jednu od najznačajnijih uloga u prodaji i servisiranju ovih vozila na bh. tržištu.

„Podatak da je isporučeno 10.000 vozila, a do ovog trenutka ukupan broj isporučenih ŠKODA modela u BiH iznosi malo više od 34.000 vozila, govori koliki značaj ovaj diler ima u kompletnoj ŠKODA prodajno- servisnoj mreži u BiH”, istaknuo je Senad Olovčić direktor ASA Auta, ovlaštenog importera za program marke ŠKODA, te dodao, “Najveća snaga ŠKODA brenda u BiH je u prodajno - servisnoj mreži koja je najrasprostranjenija u BiH, i koja poštuje visoke standarde proizvođača“.

ASA PSS trenutno zapošljava više od 30 osoba. Standardi kvaliteta usluge koje propisuje ŠKODA Auto a.s., a koji se odnose na dilersku mrežu, garantuju potpunu osposobljenost i obučenost zaposlenog kadra, te njihovu spremnost da odgovore svim zahtjevima koji kupci mogu imati u kupovini ili servisiranju vozila.

U prodajno-servisnom salonu ASA PSS uvijek se mogu naći: kompletna ponuda aktuelnih ŠKODA modela, dodatna oprema, gume i originalni rezervni dijelovi. Na raspolaganju su testna vozila i stručna pomoć prodajnih savjetnika. Servisna radionica na Alipašinom polju u Sarajevu ima osam dizalica, najsavremenije uređaje za dijagnosticiranje kvarova, specijalne alate i opremu po VAG standardu, te različite uređaje za kontrolu i podešavanje pojedinih sklopova automobila.

Uz sve navedeno uspješan tim zaposlenika ASA PSS-a će i dalje raditi na unapređenju kvaliteta svojih usluga, te uz predan i profesionalan pristup težiti krajnjem zadovoljstvu kupaca kao primarnom cilju svog poslovanja.