Škoda širi prodajno-servisnu mrežu
0

ASA otvorila moderni Škoda centar u Bihaću

Sarajevo-x.com
ASA grupacija je otvorila novi Škoda centar u Bihaću, te na taj način unaprijedila svoju ponudu prema kupcima u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Škoda je izuzetno popularan brand u Bosni i Hercegovini čemu svjedoči i podatak da je svako peto kupljeno novo vozilo u Bosni i Hercegovini marke Škoda. U Unsko-sanskom kantonu Škoda ima skoro 50% tržišnog učešća u prodaji novih automobila.

„Novi prodajno-servisni centar je potvrda posvećenosti ASA grupacije ka unaprijeđenju ponude Škoda modela prema krajnjim kupcima“, izjavio je direktor prodaje ASA grupacije Eldin Hadžiselimović prilikom otvaranja centra kojem su prisustvovali predstavnici vlasti i poslovne zajednice Bihaća i kantona. Općinski načelnik Albin Muslić je kazao da je ovaj događaj još jedna uspješna priča koja odlazi u poslovni svijet iz Bihaća, a kantonalni premijer Hamdija Lipovača je dodao da su ovovremena vozila Škode priča o uspješnosti promjene imidža u auto-industriji. Takođe, istakao je doprinos ASA grupacije cjelokupnoj bh. ekonomiji.

ASA grupacije je prisutna u kantonu i sa poslovnicama Moja banke i ASA leasniga koji umnogome doprinose finansijskim tokovima. „Zadovoljstvo kupca je prioritet našeg poslovanja“, ističe Hadžiselimović i dodaje da ASA grupacija nastavlja sa širenjem poslovanja u Bosni i Hercegovini i otvaranjem novih radnih mjesta.

Izvršni direktor Škoda centra Nail Husetić je uručio ček na hiljadu konvertibilnih maraka centru „Duga“ iz Kulen Vakufa koji se brine za djecu bez roditeljskog staranja.