auto
0

Akcijske cijene modela Peugeot 208

Klix.ba
Peugeot u BiH pripremio je akcijske cijene za sve izvedbe modela Peugeot 208, automobila koji je svojom pokretljivošću, kvalitetom i praktičnošću za svakodnevne manevre osvojio vozače širom svijeta i jedan je od lidera u ovom segmentu.

Akcijske cijene vrijede za sve izvedbe motora i oprema od kojih se izdvaja Peugeot 208 sa Active paketom opreme. Pa je tako dizelski motor (68 KS) sa metalik bojom dostupan po cijeni od 24.770 KM sa uključenim PDV-om, dok je 1,2 benzinski motor (82 KS) sa metalik bojom dostupan po cijeni od 21.790 KM sa uključenim PDV-om.

Prosječna mješovita potrošnja benzinskog 1.2 motora na 100 km iznosi 4,5l, a dizelskog 1.4 motora fantastičnih 3,8 litara. Bogati Active paket opreme pored standardne opreme sadrži i 6x Airbag za povećanu sigurnost, električne podizače prozora, ABS+ESP+AFU+REF, tempomat, klima sistem, maglenke, radio+mp3 sistem i board kompjuter.

Uz akcijske cijene modela 208, Peugeot poklanja i četiri zimske gume. Ponuda važi do isteka zaliha ili kraja tekuće godine kod svih ovlaštenih Peugeot koncesionara u Bosni i Hercegovini.

Više informacija na www.peugeot.ba i kod ovlaštenih Peugeot partnera.