auto
1

Akcija velikog servisa za sve Renault i Dacia modele

Klix.ba
Renault je u Bosni i Hercegovini pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih Renault i Dacia vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla.

U okviru navedene akcije, posjetom jednog od ovlaštenih Renault i Dacia servisa moguće je obaviti besplatan pregled kompletnog vozila u 33 kontrolne tačke, te izvršiti zahvat velikog servisa po jedinstvenoj cijeni od 599 KM za sve Renault i Dacia modele.

U navedenu cijenu velikog servisa uračunati su originalni rezervni dijelovi (garnitura zupčastog remena, garnitura kanalnog remena, vodena pumpa, rashladna tečnost), troškovi rada i PDV. Na ovaj način, Renault i Dacia žele otkloniti predrasude kupaca vezane za veliki servis kao jedan od najkompleksnijih i najskupljih zahvata u životnom vijeku automobila.

Pored toga, u okviru ove akcije, a pred nadolazeće ljetne vrućine, moguće je izvršiti i besplatnu kontrolu i servis klima uređaja za samo 69 KM, u šta su uključeni; pregled sistema, izmjena freona, rad i PDV, dok je filter klime dostupan uz popust od 30 %.

Novom servisnom akcijom, Renault i Dacia još jednom dokazuju brigu za vlasnike svojih vozila, odnosno žele osigurati što duži radni vijek automobila, a vozaču i putnicima obezbijediti sigurnu, bezbrižnu i ugodnu vožnju, jer samo redovno održavanje uz upotrebu originalnih Renault dijelova garantuje dug životni vijek i nesmetan rad automobila.

Akcija traje do 30.6.2014. godine.